Om oss

Vår


Hvem er Yrkesinnredning AS

I 1985 startet Odd Marton Kvilhaug og hans bror Reidar Kvilhaug opp Vedavåg Trevare. Hovednæringen var produksjon av garasjeporter. Lokalt på Haugalandet gikk portene våre under navnet “Vedaporten”, og ble solgt over hele landet.

Odd Martons sønn Robert Kvilhaug og hans bror Frode Kvilhaug var tidlig med i bedriftens produksjon og ble etterhvert med i selve driften, da deres Onkel ble kjøpt ut av selskapet.

I 2009 valgte Robert og Frode å legge ned driften da konkurransen mot vedlikeholdsfrie produkter fra utlandet tok mer og mer over markedet. Varelageret ble solgt, mens produksjonslokaler; samt produksjonsutstyr ble beholdt. Brødrene hadde oprettet et Holding Selskap tidligere, som de valgte å beholde, og som de etterhvert endret til Kvilhaug AS.

Vi var kjent for kvalitet på våre produkter, og alt har ligget til rette for oppstart av produksjonen igjen, men da mot et annet marked. Nye investeringer ble gjort. Ulike typer 3D scannere for scanning av bilens varerom, og CNC maskin for enkelt å produsere det som ble tegnet.

Vi har opparbeidet oss svært god kunnskap innen 3D modelering, samt styrkeberegnings løsninger på våre produkter. Dette har medført at vi i dag ikke kun produserer bilinnredninger, men også tar på oss en del arbeid innen dette fagfeltet.

For å posisjonere oss bedre i markedet, ikke bare lokalt, men også nasjonalt har vi valgt å stifte et nytt selskap med et navn som har bedre tilknytning til hva vi driver med. Her har vi fått med oss Daniel Tolås på eiersiden, og som har god erfaring med bygging av selskap, samt salg og markedsføring. Det nye selskapet vil hete “Yrkesinnredning AS”

Dette har medført til at vi har satt oss noen mål, og det er at vi ønsker å bli best på bilinnredning, sammen med våre kunder!

karmoy-solhala-sjohus
garasjeporter
34909_541

  • Modernisere våre innredninger både i kvalitet og utseende. Fra og med 01.01.2017 blir alle våre bilinnredninger produsert i plastbelagt finer i grå utførelse
  • Bilinnredningen vil få et sklisikkert gummiert belegg på gulvet som standard
  • Alle skuffemoduler får nye innfelte håndtak som passer ergonomisk godt i hånden
  • Vi vil legge vekt på å redusere vekten på innredningen betraktelig
  • Det skal være enkelt for våre kunder å kunne flytte innredningen til en ny bil
  • Vi vil utvikle nye smarte løsninger for våre kunder for ulike yrkesgrupper
  • Vi skal effektivisere produksjonslinjen vår med hele 60%
  • Våre kunder skal kunne bestille både innredning, utstyr og verktøy til sin bil via vår nye netthandel

  Vi ønsker alle våre eksisterende og nye kunder velkommen til en svært spennende tid, for både oss og dere !